©  Joren De Weerdt

Cappellen ziet sportief verantwoordelijke Koen Schockaert vertrekken naar Lierse: “De rode loper blijft voor hem liggen”

Opnieuw is er een exodus van Kapellen naar Lier. Maxim Volant, Seppe Kil en T1 Bart De Roovere verlieten Cappellen voor een avontuur bij Lyra-Lierse. Nu maakt sportief manager Koen Schockaert de overstap naar Lierse K. “Geen verrassing: Koen had dit al eerder bij ons aangegeven”, klinkt het bij voorzitter Carlo Van Acker.

Dries Van Thielen

LEES OOK. Lierse stelt Koen Schockaert aan als sportief verantwoordelijke: “Vooral de regionale werking trekt mij aan”

“Koen is hier de laatste week heel eerlijk over geweest. Hij had contact met Lierse K gehad en hij voelde de klik. Ik heb heel goed samengewerkt met Koen en wens hem dan uiteraard het allerbeste. Onder Koen hebben wij echt mooie dingen op de mat gebracht: hij heeft beloftevolle, jonge spelers uit de regio naar ons gebracht. Dat hij nu vertrekt, is ergens ook logisch. Als je je in het voetbal kan verbeteren, dan moet je dat gewoon doen.”

“Hij heeft ons ook beloofd dat hij Cappellen altijd in zijn hart zou meedragen. Maar van onze kant uit zal de rode loper voor hem blijven klaarliggen. Het is een verlies, maar wensen hem oprecht veel succes toe.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lagere reeksen