Voor de vernieuwing van deze verkeersdrempel wordt de Molenstraat in Lichtaart enkele weken afgesloten voor het verkeer. © RR

Molenstraat gaat weken dicht voor vernieuwing verkeersdrempel

Lichtaart

Weggebruikers moeten vanaf maandag 12 december rekening houden met enkele weken verkeershinder in de Molenstraat in Lichtaart (Kasterlee).

Een aannemer vernieuwt de verkeersdrempel in de Molenstraat ter hoogte van het sportcentrum en het lokaal van jeugdbeweging KSA. De werkzaamheden starten op maandag 12 december en zijn pas afgerond ten laatste op 27 januari 2023 omdat het beton tijd genoeg moet krijgen om uit te harden.

Tijdens de werkzaamheden in de Molenstraat wordt de straat volledig afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Automobilisten moeten vanaf maandag een wegomlegging volgen langs de Tielensteenweg en de Driesstraat. Fietsers en voetgangers kunnen altijd wel de werf passeren langs de berm. Fietsers moeten daarbij wel verplicht afstappen.

De gemeente Kasterlee laat weten dat de ophaaldata van de huisvuilophaling in de buurt behouden blijven. Het lokaal bestuur heeft hiervoor afspraken gemaakt met IOK Afvalbeheer. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners