©  Frederik Beyens

“Slapen, slapen, slapen. Maar I’ll be back”: Nick van ‘Blind getrouwd’ weer thuis na malariabesmetting

‘Blind getrouwd’-deelnemer Nick Laenen (41) is weer thuis nadat hij vorige week in het ziekenhuis belandde met malaria. In een update laat hij weten dat het beter met hem gaat, maar dat hij nog niet volledig is hersteld. “Ik vul mijn dagen met slapen.”

Een week geleden belandde Nick Laenen in het universitaire ziekenhuis van Antwerpen. Niet met een griep, zoals hij eerst dacht, wel met malaria. Hij liep de infectieziekte op tijdens een werktrip naar Afrika voor Brussels Airlines, waar Laenen als steward werkt. Naar eigen zeggen was hij “door het oog van de naald gekropen”. Nu geeft hij een update over zijn gezondheidstoestand.

LEES OOK. Nick van ‘Blind getrouwd’ in ziekenhuis met malaria: “Door het oog van de naald”

“Ik liep een paar weken geleden malaria op in Monrovia, in Liberia”, vertelt Laenen op sociale media. “Je kan jezelf preventief beschermen als je één keer per jaar naar een tropisch gebied reist, maar omdat wij als ‘cabin crew’ wekelijks naar die landen vliegen, is de enige bescherming een antimuggenspray. Ik smeer mezelf altijd te pletter, maar dat is dus geen garantie. Noem het gewoon pech.”

”Ik heb geluk gehad dat ik er op tijd bij was”, zegt de Blind Getrouwd-deelnemer van 2020. En ik had de beste dokters en verpleegkundigen in het UZA. Momenteel ben ik terug thuis. Ik ben er nog niet, maar ik doe er alles aan om snel weer de oude te zijn. Mijn dagen vul ik momenteel met slapen, slapen en slapen. Maar I”ll be back.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER