Eindelijk weer een solidaire kerstmarkt dit weekend. ©  jvs

Eindelijk weer solidaire kerstmarkt komend weekend in Zoersel

Zoersel -

Twee jaar moesten de Zoerselaars hun solidaire kerstmarkt missen. Dit voorjaar was er wel een paasmarkt in openlucht als troost. Maar nu kan er zaterdag 10 en zondag 11 december opnieuw gekeuveld en gesnuisterd worden in een rond het Administratief Centrum in Sint-Antonius.

De standhouders van onze Zoerselse kerstmarkt schenken 20% van hun opbrengst aan het goede doel. Die gemeenschappelijke doelen kiezen ze elk jaar zelf uit de voorstellen van één van de adviesraden (dit keer de wereldraad). Dit jaar zijn dat CHEF Nepal, een tehuis voor kinderen aan de rand van Kathmandu dat al jaren steun geniet van enkele Zoerselse inwoners, en CoZoeGo, het project van wijlen Aleide Lagrou en haar familie in Kameroen.

Het is er altijd gezellig snuisteren. ©  jvs

De bezoekers van de kerst- en cadeaumarkt steunen niet alleen twee goede doelen, maar het is er gewoon ook heel gezellig, met muzikale optredens en kinderanimatie.

De locatie is het Administratief Centrum aan de Handelslei 167 en‘Trefpunt’ (cafetaria van PVT De Landhuizen, Bethaniënlei 6)

Zaterdag 10 december is het binnen van 13 tot 19 uur en buiten tot 22 uur.

Zondag 11 december binnen van 12 tot 17 uur en buiten tot 18 uur. kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners