© rr

Ondernemers leggen de boeken neer

Kempen -

Acht Kempense ondernemers en ondernemingen hebben recent de boeken neergelegd. De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft daarna het faillissement uitgesproken.

Marc Peeters

Dat is het geval voor het adviesbureau Carrera Clubbing bv gevestigd in de Diamantstraat in Herentals. De curator is Sofie Paepen. Eveneens aan de Diamantstraat is Delaruelle Tegelwerken failliet. In dit dossier treedt Steven Heylen op als curator.

Op de Industrieweg in Grobbendonk is de bv Kris Leysen Consult failliet. De onderneming was actief in de verhuur van machines. De curatoren zijn Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen.

Li Jinzhong baatte een frituur en afhaalchinees uit in de Stationsstraat in Balen. De curator is Christophe Geukens. De bv Window Repairs, Larumsebrugweg in Geel was gespecialiseerd in de reparatie van machines. Paul Van Rompaey en Niels Feytons zijn de curatoren.

De bv Tourmalet baatte een horecazaak uit op de Chaamseweg in Baarle-Hertog. Ook bestuurder Adrianus Vermeulen werd bankroet verklaard. Wim Nysmans treedt in beide dossiers op als curator.

Ten slotte werd ook dj en lichttechnicus Dirk Vanhoof, Sluis in Mol, failliet verklaard. Het dossier is in handen van curator Pieter Klingels.(mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners