©  VTM

DISCUSSIE. Vind jij de kritiek op de transfer van Niels Destadsbader naar de VRT terecht?

Afgelopen zomer kondigden VRT en Niels Destadsbader aan dat de BV deel ging uitmaken van de openbare omroep. Het was dé mediatransfer. Maar die transfer stuitte ook meteen op enorm veel discussie toen het loon uitlekte: 400.000 euro. En er kwam nog meer kritiek op toen de VRT enkele schermgezichten vorige week ontsloeg.

red

LEES OOK. Kurt Van Eeghem over Niels Destadsbader: “Zoveel geld neertellen voor één persoon en tientallen anderen op straat gooien, dat hoort niet”

Het begon met Geena Lisa en eindigde enkele uren later met Tomas De Soete. De VRT hield een ontslagronde en daarbij moesten ook enkele schermgezichten opstappen. Voormalig tv-presentator Kurt Van Eeghem verwoordde het als volgt in Dag Allemaal: “Over Niels kan ik kort zijn. Zoveel geld neertellen voor één persoon, terwijl je langs de achterdeur tientallen uitstekende werkkrachten de straat op gooit, dat hoort niet.”

LEES OOK. “Zoals Messi naar PSG, of Lukaku naar Chelsea”: waarom de VRT wellicht veel over had om Niels Destadsbader terug te krijgen

LEES OOK. Ook BV’s niet gespaard, vakbonden verontwaardigd over ontslagronde bij VRT: “Niet flexibel genoeg? Ze moedigden aan dat je hetzelfde bleef doen”

Maar wat vind jij? Vind jij de kritiek op de transfer van Niels Destadsbader naar de VRT terecht?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER