Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Regisseur ‘The Holiday’ doorprikt kerstdroom: er komt geen tweede film

De Britse tabloid The Sun meldde maandag dat de kerstfilm The Holiday na 17 jaar alsnog een vervolg zou krijgen, mét hetzelfde kwartet sterren in de hoofdrollen. Kerstfanaten en Jude Law-liefhebbers ter wereld waren in de wolken, maar regisseur Nancy Meyers haalde hen snel naar beneden. “Sorry maar het is niet waar”, schrijft ze op Instagram.

edbBron: The Sun

Nancy Meyers is de vrouw die ons 17 jaar geleden The Holiday bracht, een film die het tot een van de allerpopulairste in zijn genre schopte. In 2006 zagen kijkers hoe Cameron Diaz en Kate Winslet aan huisruil deden, en respectievelijk in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten de liefde vonden bij Jude Law en Jack Black. De film werd een culthit bij fans van kerstfilms, maar tot een vervolg kwam het nooit.

Tot nu, dacht The Sun te weten. De tabloid sprak bronnen die wisten te zeggen dat de opnames van de vervolgfilm volgend jaar zouden starten. De vier hoofdrolspelers zouden allemaal opnieuw getekend hebben. Meyers kreeg ontelbaar veel berichten over de geruchten en koos voor de korte pijn. “Zo veel berichten hierover - sorry maar het is niet waar”, schrijft ze op Instagram bij een screenshot van een artikel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook Kate Winslet sprak zich intussen uit over de geruchten. People Magazine vroeg haar of de geruchten waar waren, waarop ze antwoordde dat ze erover gelezen had. “Maar ik kan je beloven dat geen enkele agent, verantwoordelijke of iemand van de eerste film daarover met mij heeft gesproken. Met de hand op het hart, dat is nooit besproken geweest”, zei de actrice.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER