Joren Dumont. ©  VTM

Gescheiden ‘Blind Getrouwd’-mannen zijn grof wild voor single dames: “Krijg zelfs liefdesbrieven met schaamhaar’

Joren Dumont, gewezen kandidaat uit Blind Getrouwd kreeg onlangs een brief van een oudere dame in de bus, met daarin een pluk schaamhaar. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

POM

Joren Dumont en Christiaan Graulus zijn twee gescheiden mannen uit Blind Getrouwd. Deze week vertellen ze in Dag Allemaal dat ze sindsdien grof wild zijn voor single dames. Sommigen gaan wel heel ver, zegt Joren Dumont, die vertelt dat hij onlangs een liefdesbrief in zijn bus kreeg van een oudere dame. Ze had in de enveloppe ook een plukje schaamhaar gestopt.

Christiaan Graulus . ©  VTM

Gescheiden gevoel

De twee heren vertellen ook hoe het voelt officieel gescheiden te zijn. Christiaan zegt: “Ik heb daar geen probleem mee, die term is een herinnering aan een goed proces. Het is niet omdat ik nu gescheiden ben, dat ik nooit meer wil trouwen. Als ik de ware tegenkom, wil ik graag een gezin met haar beginnen.

Joren antwoordt: “Ik heb niets tegen mensen die ervoor kiezen om te scheiden - zelfs mijn ouders zijn elk hun eigen weg gegaan - maar ik wil die term snel van mijn loonbrief. Net zoals Christiaan ben ik er zeker van dat ik nog eens ga trouwen. Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas. Ik droom nog altijd dat er ooit een klein Dumontke rondloopt“

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER