De eerste eters genoten alvast van een middagmaal. © RR

Hof van Crequi nu ook open als buurtrestaurant

Rumst -

In de eetzaal van wooncomplex en lokaal dienstencentrum Hof van Crequi kunnen vanaf nu ook niet-residenten van maandag tot vrijdag ‘s middags genieten van een warme maaltijd. Er is telkens keuze uit een dag- en keuzemenu.

Sinds deze maand is het buurtrestaurant in het Hof van Crequi aan de Nieuwstraat 105 in Terhagen (Rumst) voor het grote publiek geopend. Je kan er ’s middags gaan lunchen en kiezen uit verschillende menu’s. Voor amper 7,70 euro krijg je soep, hoofdgerecht en dessert.

Online kan je het dagmenu of een van de suggestiemenu’s kiezen. Geïnteresseerden moeten wel een week vooraf reserveren aan het onthaal van het lokaal dienstencentrum of telefonisch. Betalen kan ter plaatse op de dag dat je komt eten, bij voorkeur met een betaalkaart (voorlopig nog geen payconiq).

“Het is de bedoeling om het contact van de bewoners met de buren te versterken”, zegt schepen van Sociale Zaken Els Devlies (N-VA). “Zo kan je de maaltijd in het buurtrestaurant combineren met een activiteit in het lokaal dienstencentrum Hof van Crequi.”  (jw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners