©  Mercy Ships

Markant organiseert lezing over ziekenhuisschepen van Mercy Ships die levens veranderen in ontwikkelingslanden

Zandhoven -

Markant Zandhoven heeft op 7 december in De Griffel in Pulle Luc Simoens te gast voor een voordracht over vzw Mercy Ships.

Kristin Matthyssen

Mercy Ships begon met een droom: ziekenhuisschepen bemand met vrijwilligers die de armste landen van de wereld helpen door medische zorg aan te bieden. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. En elke dag, met elke operatie, elke patiënt, brengen ze die droom in vervulling.

Mercy Ships is een hulporganisatie die streeft naar meer toegang tot medische zorg wereldwijd.

Luc Simoens komt enthousiast vertellen over de werking van dit prachtig initiatief. Iedereen is welkom vanaf 19.30u in parochiehuis De Griffel aan de Dorpstraat 37 in Pulle. De lezing start om 20u.

Leden betalen 10 euro, niet-leden van Markant 13 euro. De volledige opbrengst van de avond wordt aan Mercy Ships geschonken.

Inschrijven voor deze activiteit kan via mail markantzandhoven@hotmail.com tot dinsdagavond 6 december. Het bedrag mag je storten op het rekeningnummer van Markant Zandhoven BE25 7330 0659 1582.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners