De keten e5 mode komt naast de Maxi Zoo. ©  kma

Nog een kledingwinkel erbij op Rodendijk

Zoersel -

Wie zich afvraagt wat er in de plaats van kinderkledingwinkel Zeb for Stars op de Rodendijk in Zoersel komt: e5 mode kondigt aan dat het er in het voorjaar een filiaal opent. Zo komt er dus nog een kledingwinkel bij op de Zoerselse winkelboulevard.

Zeb for Stars sloot deze zomer de deuren op de Rodendijk. Dat tot spijt van veel jonge gezinnen, omdat er niet veel kinderkledingwinkels meer zijn in de buurt. Normaal zou The Fashion Store, een multibrandkledingwinkel van Fashion Society, openen in de vroegere kinderkledingwinkel. Maar kort na de sluiting van Zeb for Stars raakte bekend dat Fashion Society Modecenter Rommens in Zoersel en Kalmthout heeft overgekocht en daar volgend jaar een The Fashion Store van maakt. De uitverkoop van Rommens, vooraleer aan de verbouwingen wordt gestart, is trouwens volop bezig.

Het mooie ruime pand van Zeb for Stars naast dierenwinkel Maxi Zoo stond dus al even leeg. Nu blijkt dat e5 mode, dat al zo’n 55 winkels heeft in ons land, dit voorjaar een filiaal in Zoersel opent. Er wordt nog personeel gezocht, staat op de banner te lezen. De eerste winkel van e5 mode opende destijds langs de E40 (toen nog de E5) in Sint-Denijs-Westrem bij Gent. In 1982 verhuisde het bedrijf naar Lokeren en vijf jaar later naar Sint-Niklaas, waar ook het distributiecentrum is. e5 mode staat vooral bekend voor fashionable kleding voor de modieuze 40-plusser, van casual tot behoorlijk classy.

kma

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners