©  Morobé

Belgisch schoenenlabel Virginie Morobé brengt nu ook eerste kledingcollectie op de markt

De bekende schoenenontwerpster Virginie Morobé brengt voor het eerst een capsulecollectie kleding uit. Die bestaat uit vier stuks, telkens voorzien van het logo van Morobé. Voorts is de collectie geïnspireerd op de ‘Leila boot’, een schoen die al langer deel uitmaakt van haar collectie.

Lien Lammens

Heel wat Vlaamse sterren zijn kind aan huis bij Virginie Morobé, die ook te zien was in het eerste seizoen van het VTM-programma Latem leven. De Antwerpse ontwerpster begon haar carrière bij het Belgische schoenbedrijf Frida maar besloot na 12 jaar haar eigen label March 23 op te richten.

LEES OOK:

Na een korte pauze besloot ze zowel Frida als March 23 achter zich te laten en koos ze in 2015 resoluut voor een schoenenlabel dat haar familienaam zou dragen. Centraal in de collecties van Morobé staan kleur, comfortabele hakken en elegante muiltjes.

Nadien bracht de ontwerpster ook een interieurcollectie uit, en nu wordt ook een kledingcollectie gelanceerd. De lijn bestaat uit vier stukken: twee jumpsuits, een rolkraagtrui en een legging. Alle vier zijn ze bedrukt met haar kenmerkende logo.

Prijzen variëren tussen de 200 euro voor de legging en 550 euro voor de jumpsuit met lange mouwen. De stuks zijn te koop in haar winkel in Knokke of op de website van het merk. Voor wie er niet genoeg van kan krijgen, zijn er ook nog de bijpassende schoenen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lifestyle