Ook dit jaar werkte een gemotiveerd team van vrijwilligers en technisch personeel van de gemeente samen aan de opbouw van de kerststal. © Toerisme Westerlo

Kerststal staat al te blinken in tuin van Toerisme Westerlo

Westerlo -

Sinds 1 december staat er weer een kerststal te blinken in de tuin van Toerisme Westerlo. Ook dit jaar werkte een gemotiveerd team van vrijwilligers en technisch personeel van de gemeente samen aan de opbouw ervan.

Beetje bij beetje kreeg de Kempense schuur vorm, namen de hoofdpersonages uit het kerstverhaal hun plaats in en transformeerde de omgeving naar een groen pareltje. Tot begin januari zijn er overigens dagelijks kerstfilmpjes te bekijken in de stal. De kerststaldeuren staan open van 9u tot 19u.

In Westerlo tellen ze bovendien vol ongeduld af naar zondag 18 december, want dan vindt er weer een gezellige kerstmarkt plaats, na twee jaar wachten. “In een van de 80 kraampjes op de Grote Markt vind je zeker het perfecte kerstcadeau”, meldt Toerisme Westerlo. Iedereen is welkom van 13.30u tot 19u. De Sint-Lambertuskerk zal evenzeer schitteren in een hemelse kerstsfeer met duizenden lichtjes. Ook de meeste winkels in Westerlo-centrum zijn die dag geopend.(mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners