De Kaffefabrik brengt voor de vierde keer een eindejaarskoffie op de markt. © Kaffefabrik

Kaffefabrik lanceert hartverwarmende koffie voor het goede doel: “We schenken 2.000 kopjes aan de nachtopvang”

Mechelen -

Voor het vierde jaar op rij schenkt de Mechelse koffiebranderij Kaffefabrik koffie aan een goed doel. Dit jaar wordt er 20,23 kilogram geschonken aan de nachtopvang van het CAW Boom Mechelen Lier. De exclusieve eindejaarskoffie is ook te koop, maar wordt in een erg beperkte oplage geproduceerd.

Het is al de vierde keer dat de Kaffefabrik een speciale eindejaarskoffie op de markt brengt ten voordele van het goede doel. “Deze ‘2023 Hartverwarmend’-koffie wordt per blik van 500 gram verkocht aan 20,23 euro”, legt zaakvoerder Wouter Huyghe uit. “De oplage is heel erg beperkt. Er worden slechts 150 blikken van deze koffie verkocht. “De koffie heeft een volle body met toetsen van karamel en een vleugje chocolade. Het is de ideale opkikker.”

Precies 20,23 kilogram van de koffie wordt geschonken aan de nachtopvang van het CAW Boom Mechelen Lier. Dat is goed voor zo’n 2.000 hartverwarmende kopjes koffie. “Koffie brengt altijd troost. En zo’n bakje troost is meer dan welkom”, zegt verantwoordelijke Polle Polfliet. “De nachtopvang is er voor mensen die even moeilijk ergens anders terecht kunnen. Dan staat onze deur altijd open. Voor een warm bed, een warme babbel en nu dus ook voor een hartverwarmende koffie.”

De 150 blikken ‘2023 Hartverwarmend’-koffie zijn te koop bij Spar Mechelen op de Brusselsesteenweg 126, bij Kaffefabrik in Guldendal 29 en via de webshop. Het etiket werd dit jaar ontworpen door de Mechelse illustratrice Veerle Hildebrandt. (svds)

www.kaffefabrik.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners