Radiozender Qmusic betaalt elk uur jouw rekening

Het is crisis bij iedereen en dat weten ze ook bij Qmusic. Met het spel ‘Kassa Kassa’ wil de radiozender de rekening van hun luisteraars betalen. Of het nu gaat om een volle kar in de supermarkt, een nieuwe weegschaal of zelfs je trouwkostuum.

Lien Lammens

Vanaf maandag tot vrijdag tussen 10.00 en 19.00 uur en in het weekend tussen 13.00 en 19.00 uur spelen de Q-dj’s elk uur het spel ‘Kassa Kassa’. Luisteraars die op dat moment in de winkel staan, zowel een kleding als elektrowinkel als een doe-het-zelfzaak, geven dat maar beter door via de app. Word je eruit gehaald dan heb je welgeteld dertig seconden om naar de kassa te spurten en de winkelmedewerker te overhalen om in de telefoon ‘kassa kassa’ te zeggen. Slaag je daarin, dan betaalt de radiozender de rekening, die mag oplopen tot 2.500 euro, terug.

“Ik heb dus één boodschap voor onze luisteraars: smeer die benen al maar in om de sprintjes van jullie leven te trekken”, zegt Vincent Fierens. “Ook al heb je maar 30 seconden, loop alsjeblief de andere winkelgangers niet overhoop wanneer je een telefoontje van ons krijgt. Ik sta niet in voor de gevolgen.”

Maarten en Dorothee van de ochtendshow zullen de luisteraars alvast op weg helpen met tips. “En uiteraard duimen we super hard mee voor iedereen die zijn kans waagt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER