©  RAFC Media

Stagedag 4 voor Antwerp in Dubai: stevige training voor de middag, verfrissende teamactiviteit meer dan welkom

Antwerp is alweer toe aan zijn vierde trainingsdag op stage in Dubai. Voor aanvang van de ochtendsessie ging het er ontspannen aan toe op het Sports Centre van Jebel Ali.

Diederik Geypen

Een goed geluimde Mark van Bommel glimlachte naar de camera, Gastón Ávila toonde zijn zangkunsten, Michael Frey showde zijn imposante bast en Ritchie De Laet – ‘de witste van de hoop’ zo zei ie over zichzelf – smeerde zich van kop tot teen in tegen de brandende zon.

©  RAFC Media

De Great Old trainde alleen in de voormiddag, met focus op het defensieve aspect. Faris Haroun werkte nog altijd apart en zal tijdens deze stage, die woensdag afloopt, niet meer aansluiten bij de groep. Onder het motto ‘Ons mannekes staan altijd pal, overal!’ volgden drie Antwerpfans die in Dubai wonen de training vanop de eerste rij.

©  RAFC Media

Na de middag staat een teamactiviteit op de agenda. Oorspronkelijk gingen de spelers met quads en buggy’s door de woestijn racen, maar door de hitte – de temperatuur klimt vandaag opnieuw richting dertig graden – werd van dat plan afgestapt. In de plaats daarvan trekt de Antwerpdelegatie naar een aquapark in de buurt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.