©  Jan Van der Perre

Ann Van Den Broeck succesvol geopereerd: “Nu veel slapen, rustig recupereren en luisteren naar mijn lichaam”

Musicalster Ann Van den Broeck (46) strijdt tegen borstkanker en moest daardoor, met veel pijn in het hart, uit de Winterrevue stappen. Op Instagram laat ze alvast weten dat haar operatie succesvol was en ze nu gaat focussen op haar herstel.

sodb

LEES OOK. Ann Van Den Broeck ondergaat operatie en moet passen voor Winterrevue: “Mijn hart zegt ja, maar mijn lichaam zegt hardnekkig nee”

De jaarlijkse voorstelling van de Winterrevue – dit keer met Margriet Hermans als centrale gast – is altijd een vrolijke bedoening. Maar dit keer was het voor alle aanwezigen slikken toen vaste waarde Ann Van den Broeck een onverwachte aankondiging deed. “Ik heb beslist om dit jaar niet mee te doen met de Winterrevue. De repetitieperiode is te zwaar en komt te vroeg.”

De musicalster moest een borstsparende operatie laten uitvoeren, waarbij een stuk weefsel wordt weggehaald en onderzocht wordt. Op Instagram liet ze weten dat alles goed verlopen is en ze rustig van een winterwandeling aan het genieten is. “Mijn plan voor de laatste maand van dit jaar?Nog veel slapen, rustig recupereren, luisteren naar mijn lichaam, langzaam beginnen te bewegen, genieten met vrienden en familie en doen wat me energie geeft en me gelukkig maakt”, schrijft ze.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER