Geladé had lovende woorden voor Jong AA Gent: “De Buffalo’s zijn één van de betere ploegen in de reeks.”  © mpics

Doelman Gian Geladé redt punt voor Dessel Sport in slotkwartier: “Er zat meer in voor ons”

Dessel Sport pakte voor de derde competitiewedstrijd op rij punten en lijkt nu echt vertrokken. Ondanks het punt, was doelman Gian Geladé toch niet helemaal tevreden. “De beste kansen waren voor ons”, aldus de doelman.

Belangrijk voor doelman Gian Geladé was dat zijn netten opnieuw schoon bleven en daar had de goalie zelf een groot aandeel in. In het slotkwartier van de match redde hij een punt voor groen-wit. “Ondanks dit gelijkspel, heb ik toch een dubbel gevoel”, weet de doelman. “Die clean sheet doet natuurlijk deugd, maar over een hele wedstrijd gezien waren ook de beste kansen voor ons. Er zat dus misschien wel meer in.”

Toch was de brilscore geen foutieve uitslag. Een fris voetballend en technisch onderlegd Jong AA Gent nam meermaals het initiatief, maar de thuisploeg dreigde evenzeer. “De Buffalo’s zijn één van de betere ploegen die ik al aan het werk heb gezien en als je daar een punt tegen kan pakken, mag je niet klagen. Ik ben blij dat ik in de staart van de match met mijn tussenkomsten mee bepalend kon zijn. Zeker na de drie tegendoelpunten van vorige week op het veld van Wezet. De manier waarop we gestreden hebben, toont aan waar onze focus tegenwoordig ligt. Iedereen steekt de laatste weken een extra tandje bij. Bovendien werken we enorm hard op training. Sessies van tweeënhalf uur zijn geen uitzondering meer. Tijdens de wedstrijd legt de trainer permanent de nadruk op het creëren van rust aan de bal. Het is van daaruit dat we willen opbouwen”, besluit de Desselse doelman. (ev)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Sport