Hoog bezoek tussen de chalets van Winterdorp Schilde. © RR

Hulppiet houdt roe op zak voor schepencollege

Schilde -

Op glad ijs hebben ze zich niet gewaagd, maar Sinterklaas en zijn pieten verblijdden alleen al met hun aanwezigheid de bezoekers van Winterdorp Schilde. Het werd een gezellige namiddag.

Vooral de zowat honderd kinderen die speciaal voor dit bezoek waren afgezakt naar het Winterdorp in ’t Parkske waren opgewonden met de speciale gasten die organisatoren Olivier Seminck en Kristof De Groote hadden geregeld. Hun durf werd beloond met snoepjes, mandarijntjes en speculaas.

Opvallende gasten waren de leden van het bijna voltallige schepencollege van Schilde. Die hadden eerder zelf voor Sinterklaas gespeeld door de organisatoren van Winterdorp en hun Elite Reklaam-schaatsbaan een toelage van 15.000 euro toe te stoppen. Was het daarom dat de roe in de zak van Sinterklaas en Piet bleef?

Ook het schepencollege ging langs bij Sinterklaas. © RR

Winterdorp Schilde lijkt de uitschakeling van de Rode Duivels alleszins goed verteerd te hebben. De chalets bieden veel gezelligheid en de schaatsbaan lokt steeds meer liefhebbers van de wintersport. De piste van Schilde is één van de weinige in de regio met echt ijs. Ze blijft staan tot en met 8 januari.(jaa)

© RR

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners