“Grote verrassing” van Sinterklaasshow bekend: Marie Verhulst wordt even K3’tje

Het moest de “grote verrassing” van de Sinterklaasshow worden, maar grote geheimen blijven nooit lang bewaard. Marie Verhulst zal zaterdag en zondag in het Sportpaleis Julia en Marthe vervoegen als derde K3’tje. Dat bevestigt Studio 100 aan onze redactie.

edb

Aangezien Hanne nog volop aan het genieten is van haar moederschapsverlof, zocht Studio 100 vervanging voor het optreden van K3 op de Grote Sinterklaasshows in het Sportpaleis dit weekend. K3 maakte weken geleden al bekend dat Diede er niet bij zou zijn, en dat de vervangster een “grote verrassing” zou worden tijdens de show. K2 zoekt K3-finaliste Amy Courtens ontkrachtte eerder al de geruchten dat zij de mysterieuze vervangster zou zijn.

De verrassing is er nu helaas wat af. Marie Verhulst zal in de shows telkens twee rollen aannemen: die van compagnon van Samson, en die van K3’tje. Studio 100 bevestigt het nieuws en benadrukt dat het om een tijdelijke rol gaat. Er was zaterdagvoormiddag al een eerste show, voorbehouden voor doven en slechthorenden. Daarin was Marie te zien met Julia en Marthe. Ze zongen onder meer Waterval.

Er zijn nog drie Grote Sinterklaasshows in het Sportpaleis dit weekend, eentje op zaterdag en twee op zondag. Studio 100-figuren Samson & Marie, Mega Mindy, Plop, Piet Piraat, Bumba, GameKeepers, Nachtwacht en natuurlijk K3 zijn allemaal van de partij. Er zijn nog tickets beschikbaar voor alle shows.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER