Gunther Van Handenhoven was tot voor kort aan de slag bij KV Kortrijk, als assistent van Adnan Custovic. ©  BELGA

Gunther Van Handenhoven wordt assistent-trainer bij KV Mechelen

KV Mechelen verwelkomt een nieuwe aanwinst: Gunther Van Handenhoven. Hij zal de plaats invullen die vrijkwam na de promotie van Steven Defour tot T1.

yala

Gunther Van Handenhoven was tot enkele weken geleden aan de slag bij KV Kortrijk. Na het ontslag van T1 Adnan Custovic werd de assistent mee aan de deur gezet. Voordien was Van Handenhoven ook jeugdtrainer en teammanager bij RSC Anderlecht.

Bij KV Mechelen is Van Handenhoven terug van lang weggeweest. De voormalige flankaanvaller speelde nog bij de Mechelse jeugd en beleefde er uiteindelijk zelfs zijn profdebuut. “Dit is thuiskomen,” reageert hij op de clubwebsite. “Ik heb hier gespeeld vanaf de scholieren, ik heb mijn debuut in de eerste ploeg hier gemaakt en mijn beste maten zijn Tom Caluwé, Jan Verlinden, Tom Peeters en Geoffrey Peytier. Dat is de clique van vijf, onze clique van vijf. Om maar te zeggen, alles draait rond Mechelen voor mij. Dit was een kans die ik niet kon laten liggen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.