De nieuwe ambassadeurs ontvingen hun label tijdens een netwerkevent in Veerle-Laakdal. © Tom Cornille

Landschapspark de Merode heeft vier nieuwe lokale ondernemers als ambassadeurs

Laakdal, Herselt, Westerlo -

Landschapspark de Merode heeft vier lokale ondernemers als nieuwe ambassadeurs. De nieuwe leden kregen hun officieel belevingslabel tijdens een netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal.

Annelies Frederickx

Landschapspark de Merode omvat natuurgebieden, bossen, dorpen, open velden en tal van erfgoedparels in het grensgebied van de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Een groep enthousiaste ondernemers, gegroepeerd in de Merode ondernemers vzw, draagt de kernwaarden van het landschapspark actief mee uit. De open ruimte is een bron van inspiratie voor hun ondernemerschap. Een jury voegde vier nieuwe namen toe aan de lijst. Deze vier lokale ondernemers mogen zich voortaan ambassadeur van landschapspark de Merode noemen.

Het aanbod van erkende labelhouders is zeer divers, van horeca-uitbater en hoeveproducent tot wandelcoach en landschapsverteller. Ook de vier nieuwe ambassadeurs komen uit verschillende branches. Westelfolk vzw uit Westerlo verenigt liefhebbers van folk(lore), terwijl Ten Kapittelberg uit Herselt gespecialiseerd is in wijnen. Daarnaast werd ook ’t Hof in Langdorp, een dorpswinkel met bakkerij en herberg, aan de lijst toegevoegd. Net als vakantiewoning Lianko uit Bekkevoort.

De vier nieuwe leden ontvingen hun officieel belevingslabel tijdens het netwerkevent van de Merode ondernemers vzw in Veerle-Laakdal. (af)

www.bezoekdemerode.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners