©  Morobé

Antwerps schoenenlabel Morobé brengt eerste kledingcollectie uit

Morobé, het Antwerpse schoenenmerk van Virginie Morobé, brengt een capsulecollectie uit. Die bestaat uit vier elegante stuks bedrukt met het logo van Morobé. De collectie is geïnspireerd op de Leila boot, een geliefde schoen van het label.

edb

Voor Virginie Morobé is de schoen het uitgangspunt van elke outfit. Dus ontwierp ze vier stuks op basis van een populaire schoen uit haar collectie. De Leila boot is een enkellaars met hoge hak en logoprint in zwart en bruin. De print wordt doorgetrokken in de capsulecollectie. Die bestaat uit twee catsuits, een legging en een top, allemaal in lycra.

Volgens Morobé is de collectie een ode aan de inherente contradicties die vrouwelijkheid vandaag impliceert. De capsule is opvallend en tegelijk elegant, speels en toch gesofisticeerd, eigentijds en even tijdloos. De vier stuks zijn te koop in de flagshipstore van Morobé in Knokke en online op www.morobe.com. De prijzen gaan van 200 tot 550 euro. Morobé heeft ook een flagshipstore in Antwerpen en een shop-in-shop bij Enes in de Volkstraat, maar daar zal de collectie niet te vinden zijn.

De collectie is gebaseerd op de enkellaars die het model draagt. ©  Morobé

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode Antwerpen