Cadeaudagen op 3 en 4 december in de Wereldwinkel aan de Bredabaan. © Neel Vermeiren

Oxfam zet faire wijnen in de kijker voor de feestdagen

Wuustwezel -

In december organiseren de Oxfam-Wereldwinkels hun jaarlijkse cadeaudagen. 3 en 4 december is iedereen welkom in de Wereldwinkel, Bredabaan 405.

“Een Oxfam-cadeau is lekker, handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen”, klinkt het bij Wereldwinkel Wuustwezel. “Je geeft een attent cadeau waarbij je keer op keer een producent en de planeet een plezier doet. Bovendien zijn er dit jaar tal van wijnen in promotie die je in de wereldwinkel kan komen degusteren. Klanten genieten van 15% korting bij aankoop van twee dezelfde wijnen. Die mogen ze kiezen uit een selectie van zes wijnen en twee schuimwijnen. Genoeg confectiesokken en ‘made in China’-prullaria gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op 2dehands gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven? Gedaan ermee, daar kan je iets aan doen! Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkels.”

“Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling.” Inspiratie kan je komen opdoen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit tijdens de cadeaudagen. (vw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners