© Belga

Britse brillengigant landt in Statielei: in 2023 ook Specsavers in Wijnegem en stad

Mortsel/Wijnegem -

Aan de Statielei in Mortsel is vandaag de eerste Vlaamse Specsavers geopend. Het is meteen het eerste van drie geplande fysieke winkels in Antwerpen.

Na Nederland is het nu ook de beurt aan de Belgische consument om kennis te maken met Specsavers. De van origine Britse optiekketen belooft de consumenten een unieke winkelervaring op maat met een breed en zeer toegankelijk assortiment aan brillen en een supersimpel aanbod van contactlenzen, zodat er voor iedereen wat wils is.

Specsavers is tot op vandaag een familiebedrijf uit Groot-Brittannië dat in 1984 opgericht werd door Doug en Mary Perkins. Zelf optometristen, maakten ze het vanaf de opening van de eerste Specsaverswinkel hun missie om levens te veranderen door een beter zicht aan te bieden voor iedereen en dit met dezelfde service, zorg en prijs-kwaliteit als bij zelfstandige opticiens. Enkele jaren later startten zij deze missie ook met hoorzorg.

© Belga

Wijnegem en stad

Na de opening in Mortsel, zal Specsavers dit jaar en begin volgend jaar nog twee winkels openen in de regio Antwerpen, meer bepaald in Wijnegem Shopping Center en het centrum van de stad Antwerpen. De activiteiten in Vlaanderen worden aangestuurd vanuit Nederland. Hiermee wil de optiekketen haar succes in Nederland, dat dit jaar alle records brak, uitbreiden naar het nabijgelegen Vlaanderen.

“We zijn erg enthousiast met onze komst naar Antwerpen en de opening van onze eerste winkel in België in Mortsel. Zo bieden we vanuit de metropool Antwerpen in combinatie met onze webshop een breed publiek de mogelijkheid om Specsavers te ontdekken”, aldus Remko Berkel, directeur Specsavers Nederland.

Specsavers investeert in innovatieve technologie, zoals de digitale oogmeting en in rechtstreekse online interactie tussen de consument en de opticien. De focus op betaalbare kwaliteit en gepersonaliseerde beleving vindt de consument bij Specsavers ook terug in de grote keuze aan kwaliteitsmonturen met een breed aanbod aan designermerken zoals Tommy Hilfiger, Hugo, Converse, Timberland, Vivienne Westwood, Viktor&Rolf en contactlenzen naar individuele behoefte en smaak.(jaa)

Spesavers, Statielei 67 in Mortsel. www.specsavers.be

© Belga

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners