Think Out of the Box mocht ook een cheque ontvangen. © rr

Kiwanis schenkt 14.000 euro aan goede doelen

Aartselaar -

Tijdens de concertavond ‘The Bernstein & Gershwin Connection’ van Eliane Rodrigues & Ensemble in het Cultureel Centrum reikte Kiwanis Aartselaar onlangs drie cheques uit aan drie verschillende goede doelen.

 

Kiwanis is een serviceclub die via sociale acties en events proberen hun steentje bij te dragen om het welzijn van de medemensen en van de kinderen in het bijzonder te verbeteren. Ook diegenen die het moeilijk hebben om rond te komen en waar de noden het hoogst zijn worden ondersteund.

Zo zonden ze onlangs een aanzienlijke hoeveelheid medisch materiaal rechtstreeks naar het front in Oekraïne en worden naar jaarlijkse gewoonte rond de kerstperiode met hulp van het OCMW voedselpakketten in Aartselaar verdeeld.

Drie cheques

Verder heeft deze serviceclub ook cheques klaar voor organisaties die daar nood aan hebben. Zo werd onlangs aan drie verschillende goede doelen gedacht. Een eerste cheque ging naar het Centrum voor Jongens en Meisjes met Individuele Begeleiding (CJMIB). Voor hen namen een aantal leden deel aan de Antwerp Night Marathon en verzamelden de lopers en de sponsors 8.000 euro.

Het grootste bedrag gaat naar CJMIB. © rr

De tweede cheque van 2.000 euro werd uitgereikt aan Think Out of The Box, een warme thuis voor jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. De derde cheque was voorzien voor de Parcivalschool voor buitengewoon onderwijs. Aan hen werd een bedrag van 4.000 euro overhandigd.  (jw)

De derde cheque is voor de Parcivalschool. © rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners