De cast en regie van Sjoekes. © rr

Sjoekes brengen poppen aan het dansen bij Willen is Kunnen

Kontich -

De Koninklijke toneelvereniging Willen is Kunnen staat na twee jaar onderbreking weer op de planken. De acteurs kozen dit keer voor de komedie ‘Sjoekes’, waarin de intriges van een getrouwd stel voor heel wat hilarische situaties zorgen.

Voor zijn nieuwe productie mocht Willen is Kunnen enkele nieuwe acteurs verwelkomen. Onder meer de mannelijke hoofdrol van Filip wordt gespeeld door nieuwkomer Björn Boudin, die de Kontichnaren ook wel kennen als zaakvoerder van ijssalon Bjornies.

“Oorspronkelijk zou die rol door iemand anders worden gespeeld, maar doordat deze onverwacht moest afhaken, heeft Björn zich in negen weken klaargestoomd”, vertelt voorzitter Vera van de Wyngaert.

Kristine Ruytjens neemt als Annabel de andere hoofdrol op zich. Filip en Annabel lijken op het eerste gezicht gelukkig getrouwd. Maar wat blijkt? Filip houdt er drie minaressen op na en Annabel heeft een minnaar. Wanneer door een stom toeval iedereen op hetzelfde ogenblik bij Filip en Annabel thuis verschijnt, gaan de poppen aan het dansen.

Andere acteurs zijn Vera van den Wyngaert, Merel Ruttens, Ellen Bordinckx, Lien Melotte en Joery Peeters. De regie is in handen van Freddy Suy. Willen is Kunnen speelt Sjoekes in de A-HA! school op de vrijdagen 2 en 9 december en zaterdagen 3 en 10 december om 20u en op zondag 4 december om 15u. Best snel zijn, want enkele voorstellingen zijn praktisch uitverkocht. Een ticket kost 10 euro en is te reserveren via Willen is Kunnen .

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners