De Skwinkelbon-app. © Gemeente Sint-Katelijne-Waver

Skwinkelbons kopen en beheren kan vanaf nu ook via nieuwe applicatie

Sint-Katelijne-Waver -

Vanaf vandaag kan je de Skwinkelbon-applicatie op je smartphone downloaden. Met de app kan je Skwinkelbons bewaren, aankopen en cadeau geven. Je vindt er ook een overzicht van de deelnemende handelaars en kan er nieuws over de lokale economie volgen.

In Sint-Katelijne-Waver kun je al verschillende jaren gaan shoppen met Skwinkelbons. Met zo’n bon kun je terecht bij de lokale handelaars en horecazaken. Vanaf vandaag kun je de bons ook digitaal beheren. Dat kan via de nieuwe Skwinkelbon-applicatie voor de smartphone. “Op die manier vergeet of verlies je je bons nooit meer”, zegt schepen van Lokale economie Sven Verelst (CD&V).

In de app vind je een overzicht van je bons, hun saldo en de geldigheidsduur. “Je kan in de app ook bons aankopen, via een QR-code een papieren bon digitaal bewaren of iemand digitaal verrassen”, zegt Verelst. “Je kan namelijk ook Skwinkelbons cadeau geven. Verder vinden gebruikers er ook steeds een actuele lijst van alle deelnemende handelaars en je kan er terecht voor het laatste Skwinkel-nieuws.”

Wie in december een Skwinkelbon aankoopt via de app, maakt kans op één van de honderd Skwinkelbons van 20 euro. Die bons worden in januari verloot. De papieren bons blijven overigens gewoon bestaan. Ze kunnen aangekocht worden aan de balie van het gemeentehuis en via de website. (svds)

www.skwinkelbon.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners