© Patrick De Roo

Antwerp is vertrokken op stage naar Dubai en supportert vanuit de lucht voor kapitein Toby

Na een snelle hap op de club vertrokken spelers en staf van Antwerp donderdagmiddag op de Bosuil richting de luchthaven van Zaventem. Daar nemen ze om 15u het vliegtuig met bestemming Dubai, goed voor een vlucht van meer dan zes uur. De delegatie van de Great Old hangt dus in de lucht tijdens de beslissende match van de Belgen tegen Kroatië, die begint om 16u, maar zal toch voor aanvoerder Toby Alderweireld kunnen supporteren. Er is immers wifi aan boord van het Emiratestoestel.

dige

Antwerp is vandaag op stage naar Dubai vertrokken. De delegatie hing in de lucht tijdens de beslissende match van de Rode Duivels, maar kon - van­wege WiFi aan boord - toch voor aanvoerder Toby Alderweireld supporteren. De steun van bovenaf mocht helaas niet baten. Om de ontgoocheling door te spoelen krijgt Alderweireld enkele dagen vrijaf.

Hetzelfde geldt voor de eveneens uitgeschakelde Ecuadoraan William Pacho. Er zijn nog meer af­wezigen in Dubai, want voor Vincent Janssen duurt de Wereldbeker nog minstens één ronde langer. Radja Naing­golan (B-kern), Björn Engels (kuit), Sam Vines (enkel), Koji Miyoshi (knie) en Bruny Nsimba (aangepast programma) zijn de andere afwezigen.

©  RAFC Media