Vanessa Bae (rechts) en Elke Herssens van N°1 Agency in de pop-up.  © Guy Delforge

©  Guy Delforge

©  Guy Delforge

1 / 3
thumbnail: Vanessa Bae (rechts) en Elke Herssens van N°1 Agency in de pop-up.  
thumbnail:
thumbnail:

Huur eens een jurk van Belle, Anna of een andere prinses: pop-up van N°1 Agency opent in Bornemse Boomstraat

Bornem -

Evenementenbureau N°1 Agency opende donderdag haar pop-up Kostuums & Accessoires in de Boomstraat 73 in Bornem. In de winkel kunnen liefhebbers terecht om bijvoorbeeld een prinsessenjurk of galajurken te huren, maar ook om tweedehandskleding te kopen. “In onze pop-up hebben we een afdeling cosplay, waar je onder meer zeemeerminnen, FBI-pakjes, maar ook wat meer adult-stuff voor de evenementen na middernacht kunt huren”, zegt Vanessa Bae.

Guy Delforge

“Ik werk al vrij lang in de evenementensector”, zegt Vanessa Bae. “Bij N°1 Agency kan je professionele of themamodellen inhuren, maar ook hostessen, figuranten, kinderanimatie, dj’s en zelfs paaldansers. Door corona viel de sector wat stil, ik kon nog nauwelijks artiesten verhuren. Zo kwam ik op het idee om kostuumverhuur te gaan doen. Ik had zelf al flink wat kleren bewaard omdat ik ook als model werkte en figuratie deed. Ik vond het wel leuk om daar iets mee te doen en de kleren wat meer aandacht te geven, want uiteindelijk hingen ze daar maar in een kast te hangen.”

©  Guy Delforge

“In onze pop-up hebben we de afdeling Cosplay, waar je onder meer zeemeerminnen, FBI-pakjes, maar ook wat meer adult-stuff voor de evenementen na middernacht”, zegt Vanessa. “We hebben ook Disneyjurken, maar mijn grootste passie zijn toch de galajurken. Die zijn zo mooi. Ik denk dat de passie gekomen is door naar Turkije te gaan. Daar zag ik een prachtig kleed hangen en ik was meteen verkocht. Het is volledig mijn stijl. Mocht het kunnen, ik liep iedere dag zo rond.”

“We mikken met onze pop-up heel breed”, zegt Vanessa. “Zowel op jonge mannen en vrouwen, mensen op middelbare leeftijd of wat ouder. Binnenkort komen er ook nog kinderkleren bij, want de collectie in de pop-up wordt de komende weken nog uitgebreid. De kleren worden in principe per week verhuurd.”

Tweedehandskleding

“De eerste dagen ligt de focus nog op de verhuur, maar het aanbod tweedehandskleding groeit ook zeker”, zegt Elke Herssens van N°1 Agency. “Een deel van de opbrengst van die verkoop gaan we aan een lokaal goed doel schenken. Dat wordt wellicht APMA, de Anti Proefdieren Mishandeling Actie, waar we nu nog mee praten om concrete afspraken te maken.”

Vanessa met het kleed uit Turkije, waarop ze meteen verliefd werd.

De pop-up in de Boomstraat 73 in Bornem – boven Coffe – is van woensdag tot zaterdag open van 10 tot 18u, maar je moet wel vooraf een afspraak maken via mail info@n1agency.be of telefoon 0471.57.11.13.

www.n1agency.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Ondernemen