©  AFP

Stevie Nicks eert overleden Christine McVie: “Mijn beste vriendin in de hele wereld sinds 1975”

Stevie Nicks heeft met een hartverwarmende boodschap hulde gebracht aan de overleden Christine McVie, haar collega-zangeres in de tijdloze muziekgroep Fleetwood Mac. In een handgeschreven brief neemt ze afscheid van haar beste vriendin.

gjs

Decennialang vormden ze bij Fleetwood Mac een zingend duo waar andere muziekgroepen alleen maar van konden dromen. Maar Christine McVie en Stevie Nicks waren veel meer dan collega’s, zo schrijft Nicks in een brief aan haar overleden boezemvriendin. “Een paar uur geleden heb ik te horen gekregen dat mijn beste vriendin in de hele wereld sinds 1975 overleden is”, schrijft Nicks. “Ik wist zelfs niet dat ze ziek was… tot zaterdagavond.”

LEES OOK. Fleetwood Mac-zangeres Christine McVie (79) overleden

Toen wilde ze naar Londen gaan, om bij McVie te zijn, schrijft ze verder. “Maar we kregen te horen dat we moesten wachten. Sinds zaterdag speelt een lied in mijn hoofd, opnieuw en opnieuw. Ik dacht dat ik het voor haar zou kunnen zingen, dus doe ik dat nu.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER