© BFM

Man (32) wordt in elkaar geslagen met staaf tijdens caféruzie op Turnhoutsebaan: slachtoffer zwaargewond

Een 32-jarige man is donderdag zwaargewond geraakt bij een compleet uit de hand gelopen caféruzie op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. De politie kon een van in totaal vier verdachten oppakken, die man zou met een staaf geslagen hebben op het slachtoffer. Zowel slachtoffer als verdachte stonden geseind.

jtp

De vechtpartij ontstond in de vroege uurtjes. Volgens de eerste melding was er sprake van een schietpartij, maar toen de politie ter plaatse kwam bleek het om een hevige vechtpartij te gaan. “Die was ontstaan in een café en verdergezet op straat”, zegt woordvoerder Willem Migom van de Antwerpse politie.

Een 32-jarige man liep ernstige verwondingen op. Hij werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, maar het levensgevaar is ondertussen geweken. “Ook een 29-jarige man meldde zich in het ziekenhuis, hij liep lichte verwondingen op”, aldus Migom.

De politie zette een deel van de straat en het voetpad af voor verder onderzoek aan het café. Er was sprake van vier verdachten. “Een zou met een staaf hebben geslagen, hij werd gearresteerd door het snelleresponsteam”, zegt Migom nog.

Zowel het slachtoffer als de verdachte stonden overigens geseind, de eerste met een bevel tot gevangenneming en de verdachte in een lopend onderzoek. De drie anderen worden verder opgespoord door de politie.

©  BFM

©  BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen