FAT heeft de organisatie overgenomen. © rr

Winterduatlon in Sterbos wordt nu door FAT georganiseerd

Wuustwezel -

Dit jaar heeft het FAT (Fast Action Team) de winterduatlon overgenomen van het Wezels Omslagpunt. FAT organiseert nu zaterdag 3 december.

Na 10 jaar wordt de fakkel doorgegeven aan het FAT Team. Dit team heeft een 65-tal leden.“We willen Marc Bevers en zijn medewerkers danken voor deze mooie organisatie”, zegt Stijn Bogaerts van FAT. “De grootste verandering is, dat de wedstrijd op zaterdagmiddag wordt gereden en dat er ‘s avonds nog een klein feestje zal zijn in het Wijkhuis van Sterbos-Wuustwezel. Deelnemers kunnen solo of als duo meedoen. Er zijn al bijna 200 deelnemers ingeschreven. Dat kan nog tot 1 december of ter plaatse. We gaan ook onze nieuwe tenues van FAT showen?” De eerste wedstrijden starten zaterdag om 13.30 u. 

Al 24 jaar wordt de winterduatlon op en rond crossterrein ‘De Molenbergen’ georganiseerd. Onder impuls van het ‘Wezels omslagpunt’ groeide de wedstrijd uit tot een klassieker. Competitie en plezier gaan hand in hand bij een van de gezelligste duatlons van Vlaanderen. Vanaf dit jaar is de organisatie in handen van het Fast Action Team en zij zullen er over waken dat deze unieke sfeer behouden blijft. (vw)

De duatlon gaat over een prachtig parcours. rr

Info en inschrijvingen op www.winterduatlon.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners