©  shutterstock

Ondernemersvereniging Sint-Antonius Bruist deelt puur goud uit tijdens eindejaarsactie

Sint-Antonius -

De Ondernemersvereniging Sint-Antonius Bruist organiseert in de komende kerst- en nieuwjaarsperiode een opmerkelijke eindejaarsactie. De prijzenpot bestaat dit jaar uit goudbaren (5 gram – 10 gram – 20 gram – 50 gram). Best wel welkom in deze crisistijden. Het loont dus de moeite om in ‘Sint-Teunis’ te komen shoppen de komende maand.

Kristin Matthyssen

De goudbaren werden geleverd door de voorzitter van de ondernemersvereniging, Christiaan Picard. De totale prijzenpot vertegenwoordigt een waarde van een 5.000 euro.

Je neemt deel door het deelnamelot dat je ontvangt bij de deelnemende handelaars te deponeren in de opvangboxen van de actie (bij de handelaar zelf of centraal bij Experta Verzekeringen, Handelslei 39).

Er nemen een 50-tal handelszaken deel aan deze actie. Je herkent ze door de banner in hun etalage.

De actie start op 1 december en loopt tot 3 januari. De waarde van deze afzonderlijke goudbaren schommelt tussen 300 euro en 2.900 euro.

De deelnameloten kunnen gedeponeerd worden in de opvangbox in de Handelslei 39. Verschillende handelaars hebben ook een opvangbox in hun handelszaak.

Na de kantooruren kan men het deelnamelot in de brievenbus van het KBC verzekeringskantoor steken. De winnaars worden na de trekking van 4 januari persoonlijk verwittigd.

www.sintantoniusbruist.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners