Inge Van Looveren (in het zwart) mag de Hospitality Award in ontvangst nemen. © rr

Klantvriendelijkheid Decor Van Looveren gelauwerd met Hospitality Award

Sint-Job -

Interieurspeciaalzaak Decor Van Looveren in de Brugstraat heeft de Hospitality Award, in de categorie kleinhandel non-food, gewonnen. “Mooie erkenning van onze jarenlange klantvriendelijkheid”, reageert zaakvoerster Inge Van Looveren.

De Hospitality Awards werden uitgereikt in San Marco Village in Schelle. “Normaal gebeurt dit jaarlijks, maar door corona werden in 2020 en 2021 geen awards uitgereikt. Wij zijn hier uiteraard heel erg blij mee, want klantvriendelijkheid hebben we steeds hoog in de vaandel gedragen”, meent de zaakvoerster.

Inge Van Looveren nam enkele jaren geleden de zaak over die haar ouders eind jaren tachtig startten. In 2016 viel deze eer haar ouders al eens te beurt. Inge volgt daarmee nu in hun voetsporen en blijft dezelfde service bieden.

Inge Van Looveren en haar moeder met de award op het podium van San Marco Village. © rr

“Al 34 jaar proberen wij om voor elke klant een gepaste oplossing te vinden. We denken graag mee met de klant. Zo meten we gratis raamgarnering op bij de klant en maken een vrijblijvende offerte op. Keurt de klant de bestellingen goed, dan plaatsen wij de raamgarnering ook steeds gratis. Op die manier bieden wij betaalbare raamgarnering aan.”

Om deze award te vieren organiseert Decor Van Looveren vrijdag een laatavondopening van 18 tot 21u en op zaterdag een feestdag van 9 tot 18u. “Dan ontvangen wij alle klanten met een hapje en een drankje om samen te toasten. Elke klant ontvangt ook een extra attentie”, verklapt Inge Van Looveren alvast.  (ella)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners