Guy Valckx en Guy Peeters (de Guykes) van D’Achtste Zaligheid in Lille zijn maar wat trots op hun titel als Horeca Ambassadeur 2022. © RR

Brasserie D’Achtste Zaligheid is Horeca Ambassadeur 2022: “Een tevreden klant komt altijd terug”

Lille -

Brasserie D’Achtste Zaligheid in Lille is op de uitreiking van de Horeca of Hospitality Awards bekroond tot Horeca Ambassadeur van België. De zaak op de Poederleeseweg sleepte ook de prijs voor de Klantvriendelijkste Belgische brasserie in de wacht.

Zaakvoerders Guy Valckx (43) en Guy Peeters (46), ofwel de Guykes, glommen van trots toen ze tijdens de uitreiking van de Hospitality Awards (Horeca Awards) in Schelle op het podium werden geroepen. Hun brasserie D’Achtste Zaligheid kreeg niet alleen een onderscheiding voor de Klantvriendelijkste Belgische brasserie, taverne of bistro. De bloeiende horecazaak mag zich ook een jaar lang Horeca Ambassadeur van België noemen.

Door de coronacrisis gingen de uitreiking van de awards de voorbije twee jaar niet door. D’Achtste Zaligheid bestond in 2020 twintig jaar en kreeg in 2019 al de prijs voor de Beste Inzet en behaalde in de categorie Klantvriendelijkste Belgische brasserie toen al de tweede plaats. “Dit is een referentiezaak voor de Kempen. Een tevreden klant komt altijd terug en is de beste reclame die er bestaat”, luidde de uitleg op de Hospitality Awards. “De waardering die ze van hun klanten door het jaar heen krijgen, doet hen het meeste deugd.”

De uitbaters voelen zich vereerd met de awards en willen vooral hun medewerkers bedanken. “Ons team bestaat uit in totaal 26 mensen en het is fantastisch om met hen samen te werken”, zei Guy Valckx. “Ook onze ouders steunen ons en doen nog allerlei klusjes. Dat is zalig.” (bvdl)

Alle winnaars van de Hospitality Awards met vooraan Guy Valckx en Guy Peeters (blauwe kostuums) van D’Achtste Zaligheid in Lille. © RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners