Het districtshuis van Deurne ©  Wim Hendrix

Lokale ondernemers tonen hun kunnen op kerstmarkt in districtshuis

Deurne -

De Lokale Economieraad van Deurne zet op zondag 18 december een atypische kerstmarkt op poten in het districtshuis. Lokale ondernemers, zonder fysieke winkel, brengen er hun waren aan de man. Voor kinderen zijn er ook activiteiten voorzien, zoals een workshop ‘dotting’.

Jan Stassijns

Van juwelen tot gebreide kinderkleding, van patisserie tot handgemaakte keramiek. Op de (eerste) kerstmarkt van de Lokale Economieraad van Deurne krijg je een heel ander aanbod dan op de meeste klassieke kerstmarkten. En dat is uiteraard niet toevallig. De Lokale Economieraad richt zich specifiek tot kleine of startende ondernemingen, zonder fysieke winkel, om hun waren aan de man te brengen. In de eerste plaats komen de standhouders uit Deurne, maar ook uit andere districten komen creatieve makers hun producten presenteren.

Het gaat om een twintigtal standhouders, waaronder Mountains & Sea Jewellery (juwelen) Veloffie Barista (koffie & thee), ND Studio (gebreide kinderkleding, manden, sjaals), Iets Crealiefs (kaartjes, prints, workshops), Deurne’s Finest (bio-kledij met Deurnse opschriften),...

De kerstmarkt is een eendagsevenement en vindt plaats op zondag 18 december, van 11 tot 18u, in het districtshuis van Deurne. Tussen 12u30 en 15u30 kunnen kinderen zich ook gratis laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Er wordt ook een workshop ‘dotting’ georganiseerd, waarbij je een koffiemok met verfpuntjes kan decoreren.

Meer info op het Facebookevenement ‘POP-UP Kerstmarkt in het Districtshuis van Deurne’

Het team van de Lokale Economieraad, Benny Van Loon, Inez Vidts, Nicky Coremans en Didi Yordanova.  © rr 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners