©  ISOPIX

Nachtmerrie voor wereldkampioen Peter Wright blijft duren: “Opnieuw met spoed naar het ziekenhuis”

Het WK darts (15 december tot 3 januari) staat vlak voor de deur, maar regerend wereldkampioen Peter Wright heeft momenteel andere zorgen. De vrouw van ‘Snakebite’ kampt namelijk met serieuze gezondheidsproblemen.

Vincent Van Genechten

“Jo werd naar het ziekenhuis gebracht tijdens het eerste weekend van de Grand Slam”, aldus de Schot vorig week. “Ze had zo veel pijn en vertelde mij dat ze vreesde dat ze zou sterven. Net omdat de pijn zo erg was. Eerst dachten de dokters dat ze gewoon uitgeput was na het verwijderen van haar galblaas en een hysterectomie. Maar blijkbaar werd de pijn veroorzaakt door een scheur in de galbuis, waardoor er galvloeistof in haar lichaam lekte.”

Even leek het de goeie kant op te gaan. Afgelopen weekend meldde ‘Snakebite’ - die zich had afgemeld voor de Players Championship Finals - dat zijn vrouw na een kleine twee weken eindelijk opnieuw naar huis mocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Maar enkele dagen later moest Wright toezien hoe Joanne opnieuw werd opgenomen. “Moest maandag met spoed naar het ziekenhuis en zijn vandaag weer terug voor een CT-scan. Zodra er een bed beschikbaar is, wordt ze weer opgenomen op een afdeling”, aldus de Schot, die binnen twee weken zijn wereldtitel wil verdedigen in Londen. Maar zijn voorbereiding op het WK blijkt tot nu toe een ware nachtmerrie.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Darts