© RR

Sissy-Boy opent gloednieuwe conceptstore in Wijnegem, meteen de grootste ooit

Wijnegem/Antwerpen -

Sissy-Boy heeft een gloednieuwe conceptstore geopend in Wijnegem Shop Eat Enjoy. Met een oppervlakte van 1.400 m² is het de allergrootste Sissy-Boy ooit, waar voor het eerst het volledige assortiment van deze Nederlandse mode- en lifestyleketen te bewonderen valt.

Jan Auman

Je vindt in de winkel naast kleding ook alles op gebied van interieur, verzorging, eten en drinken. Voor jezelf óf als je op zoek bent naar een origineel geschenk. De winkel is trouwens helemaal ingericht in de kerstsfeer.

Qua kleding wordt er zowel dames-, heren- als kinderkleding verkocht. Ook het aanbod aan interieurspullen is erg ruim: van grote meubels tot de leukste accessoires om van je huis een thuis te maken. Ook wie op zoek is naar een cadeau voor de kleinsten kom aan z’n trekken. De leukste boeken, knuffels en speelgoedartikelen zijn te vinden bij Sissy-Boy.

“Deze winkel is prachtig en vormt met haar aanbod aan interieur, mode en accessoires en mooie aanvulling aan het aanbod van Wijnegem – Shop Eat Enjoy. Van bij de opening is de belangstelling voor onze nieuwkomer groot”, aldus gastvrouw Katrien Geysen, manager van het shoppingcenter.

© RR

Doorstart

Sissy-Boy telt nu meer dan 40 winkels in de Benelux. In 2019 raakte Sissy-Boy even in moeilijk vaarwater en werd het bedrijf achter de winkels zelfs failliet verklaard. Maar de Termeer Groep, een Nederlands familiebedrijf dat ook de eigenaar is van schoenenketens Sacha en Manfield, bracht redding en zorgde voor een succesvolle doorstart.

De winkels van Sissy-Boy bevinden zich hoofdzakelijk in Nederland. In ons land heeft de keten vestigingen in Antwerpen, aan de Nationalestraat, Gent, Hasselt, Brugge, Knokke-Heist en nu dus ook in Wijnegem. “Het geeft onze veertigste verjaardag extra glans”, aldus Ward Termeer, algemeen directeur. (jaa)

© RR

© RR

© RR

© RR

© RR

© RR

© RR

© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners