“Hello Wisconsin!”: spin-off van ‘That ‘70s Show’ vanaf januari op Netflix

Netflix heeft de eerste beelden van That ‘90s Show gedeeld. Die reeks is een reboot van de populaire serie That ‘70s Show met onder meer Ashton Kutcher en Mila Kunis. Hun personages zijn in de teaser (nog) niet te zien, Red en Kitty Forman zijn er wel bij. De reeks verschijnt in januari op de streamingdienst.

edb

That ‘70s Show was een reeks over een bende jongeren in de jaren 70 die rondhangen in de kelder van Red en Kitty Forman, de ouders van Eric (Topher Grace). De reeks liep van 1998 tot 2006, maar werd in de jaren erna eindeloos herhaald. De reeks loopt bij ons nu nog altijd op Play5.

De spin-off speelt zich af in de jaren 90. Red, Kitty en hun kelder zijn terug, de jongeren die erin rondhangen zijn veranderd. Dit keer gebruikt Leia, de kleindochter van de Formans, hun huis als plek om te chillen en jointjes te roken met haar vrienden. Zij is de dochter van Eric en Donna (Laura Prepon), hét koppel uit de originele reeks. Het is bevestigd dat zij een cameo krijgen in de spin-off, al zijn ze nog niet te zien in de eerste beelden.

Leia Forman en haar vrienden in de kelder van Kitty en Red. ©  PATRICK WYMORE/NETFLIX

Donna en Eric zijn niet de enigen die - hetzij kort - terugkeren in de nieuwe reeks. Ashton Kutcher en Mila Kunis hebben ook een cameo in That ‘90s Show. Kelso en Jackie zijn in de jaren negentig een getrouwd koppel, een knipoog naar het huwelijk van Kutcher en Kunis in het echte leven. Ook Fez (Wilmer Valderrama), het populairste personage uit de reeks, maakt ook zijn opwachting. That ‘90s Show is vanaf 19 januari te zien op Netflix.

LEES OOK. Mila Kunis: “Ik loog over mijn leeftijd tijdens audities That ‘70s Show”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER