©  BELGAIMAGE

Topmodel Hailey Bieber ontkent geruchten over zwangerschap: “Ik heb een cyste zo groot als een appel”

De voorbije dagen gonsde het van de geruchten over een mogelijke zwangerschap van Hailey Bieber. Het Amerikaanse topmodel heeft die nu allemaal de kop ingedrukt: de “bolle buik”, die veel mensen zagen, is eigenlijk een cyste “zo groot als een appel”.

gjs

Het is niet de eerste keer dat volgers een buikje spotten op foto’s van Bieber op sociale media en dat het gerucht de ronde doet dat ze zwanger is. Eerder deze maand reageerde ze daar al eens op met duidelijke woorden: “Ik ben niet zwanger, dus stop met valse verhalen verzinnen”.

LEES OOK. Hailey Bieber reageert uitzonderlijk op zwangerschapsgeruchten

Ook ditmaal besloot het Amerikaanse topmodel te reageren. “Ik heb een cyste op mijn eierstokken zo groot als een appel”, schrijft Bieber op Instagram bij een foto van haar buik, die bol oogt. “Ik heb al een paar keer een cyste gehad. Dat is nooit leuk. Het doet pijn en maakt me misselijk en emotioneel.”

De echtgenote van Justin Bieber sluit niet uit dat er wel een baby komt in “de komende jaren”. “Maar er is een reden waarom ze het ‘proberen’ noemen, niet? Je weet niet hoe lang dat proces ooit gaat duren.”

©  Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER