Een nostalgische paardenmolen en rad, hier in Brussel, vormen mee de blikvangers van Boom Wintersfeer. © BELGA

Boom Wintersfeer keert terug op nieuwe locatie

Boom -

Na twee jaar onderbreking keert Boom Wintersfeer helemaal vernieuwd terug: groter, op een nieuwe locatie en met onder meer een nostalgische paardenmolen en Hollandrad als blikvangers. Vier dagen, van donderdag 15 tot en met zondag 18 december, zorgen de kerstmarkt, animatie en ‘vurige’ installaties voor vreugde en warmte.

Het kerstevenement verruilt de Grote Markt voor de Heldenplaats waar in totaal 32 chalets van Boomse verenigingen en handelaars neerstrijken. Tijdens het flaneren tussen de kraampjes kan je ook genieten van allerlei acts en optredens. Op donderdag vindt een after work plaats met dj Funkhauser en Radio Botanique, op vrijdag brengt Moving Fire Arts een wervelende vuurshow en neemt Le Temps du Mois je mee op een muzikale reis. Naast de kerstmarkt is er op zaterdag in de winkelstraten ook een winter-braderie en kan je genieten van jazz-optredens, op zondag ten slotte volgt Kerst-Boom Zingt.

Voor vermaak zorgen doorlopend ook een nostaligsche paardenmolen en het Hollandrad van 22 meter hoog. Een ritje kost 1 euro.

De opbouw van de kerstmarkt begint op maandag 12 december. Er geldt een parkeerverbod op de Kaai, van Trattoria Kaai tot aan Bistro Ivan, van maandag 12 december 8u tot en met maandag 19 december 18u. Het volledige programma vind je terug op Boom Wintersfeer .

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners