©  ISOPIX

Billie Eilish doet voor zesde jaar op rij hetzelfde interview en bevestigt geruchten over nieuw album

Hitsensatie Billie Eilish (20) heeft bevestigd dat ze bezig is met de opnames voor de opvolger van haar album Happier Than Ever. Dat onthulde ze tijdens een interview met tijdschrift Vanity Fair, dat al voor het zesde jaar op rij op dezelfde datum doorgaat. De zangeres heeft ook voor het eerst gepraat over haar relatie met een bekende muzikant.

Tom Vets, sodb

“Mijn naam is Billie Eilish, het is 18 oktober 2022”. Met een kleine aanpassing op het jaartal na, is de Amerikaanse singer-songwriter voor het zesde jaar op rij op dezelfde manier aan haar interview met tijdschrift Vanity Fair begonnen. De opzet wijkt weinig af van haar eerste editie in 2018, toen ze 15 jaar oud was: dezelfde vragen worden aan haar voorgelegd, waarna ze het antwoord van het jaar ervoor beluistert en aanvult of verbetert. Dit jaar ging ze nog een stapje verder en vroeg ze aan haar meer dan 100 miljoen Instagramvolgers om ook hun vragen door te sturen.

Tijdens het interview onthulde Billie dat ze terug de studio in gekropen is om nieuwe muziek te maken. Net zoals dat al het geval was bij haar vorige twee albums, slaat ze ook nu weer voor de realisatie van de liedjes de handen in elkaar met haar broer en producer Finneas O’Connell. “Het proces is net begonnen, wat erg spannend is“, laat ze optekenen. De druk is groot. Met haar debuutplaat won ze meteen een Grammy Award voor Album of the Year. Daarna scoorde ze hits met nummers als Everything I Wanted en No Time to Die, waar ze een Oscar voor won.

@gva Luister jij regelmatig naar de muziek van Billie Eilish? 🎤 #gva #nieuws #vjp #muziek #billieeilish #voorjou #viral #fyp ♬ chill / lofi / R & B. - DHO

Ook heeft de zangeres voor het eerst officieel bevestigd dat ze een vriend heeft en dat zij degene is die hem heeft versierd. Het gaat om zanger Jesse Rutherford van de Amerikaanse band The Neighbourhood. “Ik ben erin geslaagd iemand te versieren van wie ik dacht dat hij de knapste man op aarde was”, zei ze.

De relatie zorgt voor controverse: tussen de twee gaapt een leeftijdsverschil van elf jaar. Volgens Eilish geeft Rutherford haar vrijheid en vertrouwen, wat ze nodig heeft in een relatie.

Billie Eilish en Vanity Fair, het zesde jaar op rij. ©  Vanity Fair

©  AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER