Zaakvoerder Christophe Penneman toont trots zijn Belgium Hospitality Award. © IF

Crèmerie François opnieuw verkozen tot beste ijssalon van het land

Sint-Niklaas -

Crèmerie François uit de Ankerstraat in Sint-Niklaas heeft een Belgium Hospitality Award gewonnen. Het bekende ijssalon sleepte de zogenaamde Oscar van de horeca als klantvriendelijkste zaak in zijn branche. Doorheen de jaren won Crèmerie François de prijs al zes keer.

Yannick Joos

“De afgelopen jaren hebben we ons niet altijd ingeschreven voor de wedstrijd”, zo steekt zaakvoerder Christophe Penneman van wal. “Na de coronapandemie hebben we beslist om toch nog eens mee te doen. De Belgium Hospitality Awards zijn een enorm fijn initiatief en bekronen verschillende soorten horecazaken. Daarom wilden we ons ook opnieuw engageren, want dergelijke zaken komen natuurlijk niet in aanmerking voor GaultMillau of Michelin.”

De prijzenkast van het ijssalon is ondertussen aardig gevuld. “Ook al wonnen we al meerdere keren, toch blijft het iets speciaal en een leuke bekroning voor ons werk”, aldus nog Christophe.” Het toont aan dat we nog altijd goed bezig zijn en dat doet uiteraard deugd bij het hele team.”

“Het is tegelijk een opsteker voor de horeca in Sint-Niklaas. We hebben hier wel wat toonaangevende horecazaken en dat mag ook eens gezegd worden.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners