De opbouw voor dit weekend is al begonnen op de camping © rvre

Wereldbeker veldrijden rijdt dwars door stadscamping

Linkeroever -

Zondag nemen Wout van Aert en Mathieu van der Poel het voor het eerst dit seizoen tegen elkaar op in het veldrijden. En dat op Linkeroever. De Citycamping daar liet twee gaten in de haag snoeien en ontvangt exclusief twintig campers die in het midden van de wedstrijd mogen stationeren.

Rebecca Van Remoortere

Veel dichter kom je niet bij het veldrijden. De wereldbeker fietst zonder pal door de camping op Linkeroever. Daarvoor werden zelfs openingen gemaakt in de haag van de camping. De veldrijders fietsen daardoor en op het terrein van de camping. Een kans die de mensen van de City Camping niet konden laten liggen.

“We geven daarom twintig gezelschappen de kans om hier een arrangement van twee nachten te boeken en middenin het parcours van de wereldbeker te staan. De helft van die plaatsen zijn nu al verkocht”, zegt Wim Dekoning van City Camping.

Er zijn verschillende formules te boeken, met of zonder een vip arrangement. Twee personen betalen 370 euro voor twee nachten en een vip barbecue. Per bijkomende persoon kost het nog eens 160 euro.

Verder gebruikt de organisatie ook de bar van de City Camping voor het publieksgedeelte en worden de viptenten ook opgezet op het terrein van de camping. Zondag rijden zowel de mannen als de vrouwen hun wereldbeker op Linkeroever.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners