Miel Van de Weyer van de Oxfam Wereldwinkel Schelle. © bar

Geschenken met een verhaal op Oxfam-cadeaudagen

Schelle, Hemiksem -

Onder het motto ‘Er zit meer in een leuk Oxfam-pakje’ zetten de Oxfam Wereldwinkels van Schelle en Hemiksem naar jaarlijkse gewoonte een cadeaubeurs op poten. “Elk cadeau uit onze winkel vertelt een eigen verhaal”, zegt Miel Van de Weyer van Oxfam Wereldwinkel Schelle.

De cadeaudagen van Oxfam-Wereldwinkel Schelle en Hemiksem in de hal van het gemeentehuis van Schelle zijn intussen al uitgegroeid tot een klassieker. Je kan er op koopjesjacht voor allerlei leuke geschenkideeën voor zowel allerlei lekkers als chocolade, wijnen en fruitsappen als handgemaakte gebruiksvoorwerpen en juweeltjes. Zo hoef je dit jaar eens niet met een paar confectiesokken of prullaria ‘Made in China’ af te komen.

“Dit jaar hebben we voor de liefhebbers tal van wijnen in promotie, met een selectie van zes wijnen en twee schuimwijnen met een fikse korting. De bezoekers van de cadeaudagen kunnen ook Welzijnsschakel Tochtgenoten uit Hemiksem steunen door producten of een tasje koffie te schenken. Zo geef je ook de mensen hier die het minder goed hebben een warm eindejaar”, verkondigt Miel.

De cadeaudagen in het gemeentehuis van Schelle vinden plaats op zaterdag 3 december van 13 tot 18u en zondag 4 december van 10 tot 17u.

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners