©  MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Politie betrapt 82 zware voeten tijdens snelheidscontroles

Bonheiden, Sint-Katelijne-Waver, Putte -

De lokale politie Bodukap heeft maandag en dinsdag op verschillende plaatsen snelheidscontroles gehouden. In een zone 30 in Bonheiden reed één op de vijf voertuigen te snel. 82 mensen mogen een proces-verbaal verwachten.

Maandag waren er snelheidscontroles op de Berlaarbaan en Heiststeenweg in Putte. Op de eerste plaats, waar maximaal 70 kilometer per uur mocht worden gereden, reden twee van de 82 gecontroleerde voertuigen te snel. De hoogstgemeten snelheid was 84 kilometer per uur. Op de tweede locatie ging het om zeven van de 287 wagens. Op de Heiststeenweg bedraagt de maximaal toegestane snelheid 50 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was er 64 kilometer per uur.

Dinsdag stond de flitscamera op de Berlaarbaan in Sint-Katelijne-Waver. Daar reden 21 op 285 voertuigen te snel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 66 kilometer per uur. De maximaal toegestane snelheid was 50 kilometer per uur.

Ook aan Achterdiedonken in Bonheiden, een zone 30, was er een controle. Daar werden 52 van de 244 gecontroleerde voertuigen betrapt op overdreven snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg er 48 kilometer per uur. tdk

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners