Unizo Groot-Brecht showt hoofdprijs van eindejaarsactie: hoofdprijs is opnieuw een auto. © Elke Lamens

Unizo Groot-Brecht trapt eindejaarsactie af en showt wagens als hoofdprijs: “Een op de drie klanten komt van buiten Groot-Brecht”

Brecht -

Voor het eerst als officiële middenstandsvereniging heeft Unizo Groot-Brecht vandaag het startschot gegeven voor de eindejaarsactie. Die start op donderdag 1 december en loopt de hele maand. Hoofdprijs is opnieuw een auto. Dit lokt ook shoppers van buiten Groot-Brecht naar de drie deelgemeenten.

“Het blijft een unieke actie om een auto als hoofdprijs weg te schenken waarin we elk jaar opnieuw slagen. Hieraan werken zeven garages uit Groot-Brecht deel, waardoor de winnaar de keuze heeft uit verschillende merken”, benadrukt voorzitter Patrick Anthonissen. “Dat verklaart meteen de reden waarom één op de drie klanten van buiten de gemeente voor de eindejaarsaankopen naar Groot-Brecht komt.”

Zeven garages uit Groot-Brecht nemen deel aan de eindejaarsactie. De winnaar van de hoofdprijs heeft dus ruime keuze. © Elke Lamens

Naast de auto is er bij elke handelaar ook een waardebon van 150 euro te winnen. “Dit keer nemen 52 handelaars uit Groot-Brecht deel. Dat is opnieuw een stijging tegenover vorig jaar en hebben we zelfs de kaap van vijftig deelnemende ondernemers overschreven”, stelt de voorzitter tevreden vast.

Vorig jaar was de eindejaarsactie goed voor ruim 20.000 volle zegelboekjes. Per aankoopschijf van 2,50 euro ontvangt de klant een zegel. In de dienstensector, zoals banken en verzekeringen, krijgt de klant vijf zegels per bezoek. Begin januari worden de winnaars getrokken en weten we wie dit jaar met de auto naar huis mag.

(ella)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners