Deze vier ondernemende dames slaan opnieuw de handen in elkaar voor een event van één weekend. © RR

Vier (Oud-)Turnhoutse onderneemsters houden kerstpop-up: “Ideaal om cadeautjes te kopen”

Oud-Turnhout, Turnhout -

Na een succesvolle pop-up in de zomer slaan vier onderneemsters uit Turnhout en Oud-Turnhout opnieuw de handen in elkaar. In de Heischuur in Oud-Turnhout serveren ze glühwein, cadeautjes en natuurlijk veel kerstsfeer.

Christel Dergent en haar dochter Chadia Mertens uit Turnhout leerden tijdens een event Wendy Van Baelen kennen, die net als haar vriendin Liesbeth Vriens afkomstig is uit Oud-Turnhout. “In mei organiseerden we in de Djoelen een eerste pop-up met onze producten”, vertelt Christel. “Na corona wilden we de mensen weer buiten krijgen. Dat was een groot succes.”

De vier dames komen tijdens het weekend van 3 en 4 december opnieuw samen voor een kersteditie. “De ideale gelegenheid om je kerstcadeautjes te kopen of jezelf te verwennen”, vindt Christel. “Daarvoor is alles aanwezig. Met Show your Inside Out verkoop ik kledij en accessoires voor dames. Liesbeth richtte samen met haar man Vuelo op, dat herenkledij met een knipoog naar het wielrennen aanbiedt. Wendy bouwde haar W-Shop uit met natuurlijke schoonheidsproducten en Chadia voorziet met Chakies brownies en koekjes.”

LEES OOK. Loodgieter Stef en vrouw Liesbeth lanceren kledinglijn, Yves Lampaert is fan

De pop-up is zaterdag van 13u tot 20u en zondag van 10u tot 18u te bezoeken in de Heischuur in Oosthoven (Oud-Turnhout). “Het wordt gezellig, met proevertjes en een winterbar met jenever en glühwein. We voorzien ook een aanwezigheidstombola. Maar de belangrijkste reden om langs te komen, is natuurlijk ons persoonlijk advies.” (woad)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners