De passage aan de pastorie in Olen zorgde voor een feeëriek uitzicht. © Bubble BQ

Hof Ter Laken wordt versierd met 120.000 lichtjes voor komst van barbecuebubbels

Booischot -

In het feeërieke kader van kasteeldomein Hof Ter Laken in Booischot (Heist-op-den-Berg)kun je binnenkort smullen van een winterse barbecue. Production Pirates en Smaakmakers organiseren er Bubble BQ, waarbij de gasten zelf kunnen barbecueën in transparante bubbels.

Bert Provoost

Het concept van Production Pirates ontstond tijdens corona, maar het barbecueën in transparante bubbels bleek best gezellig. Ook nu corona minder weegt op de gewone werking van restaurants gaat het concept van David Stuyck en Marc Broeders dus gewoon voort. Voor de winterse editie aan Hof Ter Laken mogen gasten zelf barbecueën in in kerstsfeer ondergedompelde bubbels.

“Bubble BQ is een buitengewone en luxueuze dining experience voor twee tot zes personen. Het avontuur gaat van start bij het betreden van je eigen sfeervolle, transparante dining dome, exclusief voor jouw gezelschap. We werken samen met de lokale cateraar Smaakmakers, dat een heerlijke driegangenmenu met vlees, vis en vegetarische opties verzorgt. De barbecue bedien je zelf, op eigen tempo. Dit alles met het iconische Kasteel Hof Ter Laken op de achtergrond, volledig versierd met meer dan 120.000 fonkelende lichtjes”, zeggen de initiatiefnemers.

Ook de meisjes van K3 kwamen al eens op bezoek. © Bubble BQ

In Booischot worden vijftien bubbels geplaatst. Het concept bezocht eerder al Kasteel Le Paige en het Oude Gasthuis in Herentals en de pastorie van Olen.

Langsgaan kan van zaterdag 10 december tot en met zondag 8 januari. Er is de keuze tussen lunch, diner en laat diner. De prijs bedraagt 89 euro per persoon. Er zijn opties met vlees, vis, beiden, vegetarisch of halal. Kinderen betalen 39 euro. Reserveren kan via www.bubblebq.be/winter.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners